Zwik Supplementen

De supplementen van vele e-commerce bedrijven, therapeuten, drogisterijen, reformwinkels en bekende influencers worden geleverd door Zwik Supplementen BV. Zij zijn de specialist in het verzorgen van uw voedingssupplementen lijn als het gaat om tabletten, capsules en softgels.

Je kan bij Zwik terecht als je reeds voldoende supplementen verkoopt, of groot wilt starten. Denk aan een minimale afname van 750 verpakkingen of in bulk aan minimaal 10.000 stuks per item.

Al meer dan 15 jaren ontwikkelt en levert Zwik voedingssupplementen aan bedrijven in verschillende branches. Business klanten werken graag met hun vanwege de expertise omtrent kwaliteit en alles uit handen nemen wat komt kijken om een eindproduct op de markt te brengen. Zo kan de ondernemer focus houden en sneller groeien.

Naast voedingsssupplementen die Zwik op voorraad heeft en daarom snel kunnen leveren, kunnen zij ook eigen formuleringen ontwikkelen en laten produceren. Hun expertise en ervaring zorgt ervoor dat producten voldoen aan de Nederlandse wetgeving en zich onderscheiden in de markt. Meer informatie lees je op Zwik.nl